24-hours Emergency Call : +606 - 315 8930
+606 - 315 8931

Letak Temapahan

Pusat Pemeriksaan Kesihatan

 

Pusat Pemeriksaan Kesihatan kami adalah pusat sehenti yang menawarkan program pemeriksaan kesihatan yang disesuaikan dengan keperluan kesihatan setiap individu. Pusat ini juga menyediakan rawatan perubatan umum dan konsultasi susulan untuk pesakit yang telah mengenal pasti masalah kesihatan. Dengan menawarkan penyelesaian yang disesuaikan untuk kedua-dua syarikat perbadanan dan individu, kami menyediakan pengalaman pelanggan yang lancar, memastikan keberkesanan, kecekapan dan kualiti hasil.

Sebelum memulakan siri ujian, klinik pemeriksaan kesihatan kami akan menilai keperluan dan perhatian kesihatan khusus pesakit, dengan mengambil kira umurnya, jantina, sejarah perubatan peribadi dan keluarga serta penemuan fizikal awal. Selepas itu, doktor kami akan membantu pesakit membuat pilihan yang tepat dengan menasihati beliau tentang risiko kesihatannya, serta risiko dan faedah pelbagai ujian yang disyorkan.

Pusat Pemeriksaan Kesihatan kami terletak di Aras 1, Oriental Melaka Straits Medical Centre.

Waktu operasi:

Isnin – Jumaat : 8.00 am – 5.00 pm

Sabtu              : 8.00 am – 12.30 pm

Hari Ahad & Cuti Umum: Ditutup

Our Health Screening Packages

Click the link below to view our packages in detail!

Health Screening Brochure Click Here!

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej / program saringan kesihatan kami, sila hubungi kami di 06 -315 8940 atau e-mel ke info@orientalmedical.com.my